Cami dels Gallecs
CAMI DELS GALLECS

Vaig descobrir  aquest lloc, fa deu anys, per casualitat, buscant paisatges que em recordessin a la "Toscana", vaig trobar aquesta illa verda, envoltada de ciutats, carreteres, autopistes i indústries.

Els meus ulls no donaven crèdit que aquesta bellesa paisatgista tan a prop de la meva ciutat Barcelona resistís com si el temps alla s'hagués aturat.

Permeteu-me fer fotografia de paisatge.Paisatges fotografiats molts que s'ubiquen en un espai fronterer entre la representació i l'abstracció, a través de la intensitat cromàtica, i una composició atenta sempre a l'harmonia geomètrica de la natura

El Camí dels Gallecs és una ruta que es troba a Catalunya, específicament a la comarca del Vallès Oriental, a prop de Barcelona. Aquest camí és una antiga via de comunicació que ha estat utilitzada durant segles per connectar diferents pobles i zones rurals de la regió.La ruta completa del Camí dels Gallecs pot variar, però sovint comença o acaba a Mollet del Vallès i passa per altres localitats com Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès i La Llagosta. És una manera fantàstica de gaudir de la natura i descobrir la història i la cultura de la zona.


All contents © JAUME JOVÉ All rights reservedcreado en Bluekea